Lorus

Je duke parë 1 - 24 nga 323 artikull(j)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ne mbledhim të dhënat personale në internet nëpërmjet faqeve tona të internetit. Individët mund të kenë akses në shumë pjesë të uebsajteve tona pa dhënë asnjë të dhënë personale. Nëse na kontaktoni dhe zgjidhni të jepni të dhënat tuaja personale, si emrin, adresën, numrin e telefonit ose adresën elektronike, duke hyrë në formularë ose fusha të dhënash në faqet tona të internetit dhe

Kur vizitoni faqet tona të internetit, ne mbledhim automatikisht informacion rreth kompjuterit tuaj ose pajisjeve të tjera elektronike të cilat mund të përfshijnë adresën tuaj të Protokollit të Internetit (IP), datën dhe orën e kërkesës suaj dhe informacionin e dhënë nga teknologjitë e ndjekjes, të tilla si cookies.